7 juni 2023

Algemeen

Na een onderbreking van drie (corona-)jaren organiseren we dit jaar weer de Avondvierdaagse Nesselande 2023. Dit jaar lopen we alweer voor de 17e keer en doen wij ons best er weer een gezellige editie van te maken. Wij hebben er zin in! Zorg dat u er dit jaar ook weer bij bent en beleef het met ons mee.

We starten iedere dag vanaf het schoolplein (bij de scholen Passe-Partout en Het Tangram) aan het Marcel Duchampplein en de 5 kilometer duurt ongeveer 1,5 uur en de 10 km ongeveer 2,5 uur.

De inschrijfkosten bedragen tijdens de voorinschrijving 6 euro voor zowel de 5 als 10 km, en 4 euro voor de puppy-avond op vrijdag.
Vanaf 19 juni zijn de kosten hoger, en bedraagt de inschrijving voor de 5 of 10 km 8 euro en voor de puppy-avond 5 euro.


Start uitgesteld naar 19.00 uur vanwege weersomstandigheden dinsdag 20 juni

Beste lopers van de avondvierdaagse, zoals bekend wordt er vandaag slecht weer voorspeld. Het hoogtepunt van het slechte weer is rond 18.00 uur. Rond 19.00 uur is het front de wijk Nesselande gepasseerd. De start wordt om die reden vanavond 15 minuten uitgesteld. We starten dus om 19.00 uur. Omdat het om een voorspelling gaat, en het weer verraderlijk blijft, kan de organisatie last minute besluiten om het evenement alsnog af te blazen. Dit delen wij op de website en middels Facebook. Op de startlocatie zijn sowieso mensen van de organisatie aanwezig. Indien u zelf besluit om vanavond -vanwege de weersomstandigheden- niet deel te nemen, dan ontvangt u toch een medaille op dag 4.