29 mei 2024

Algemeen

Van 24 t/m 28 juni gaan we weer gezellig samen op pad in en om Nesselande! Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag wandelen we 4 avonden, waarbij je kunt kiezen voor 5 of 10 km per avond. Op vrijdag kunnen jonge deelnemers ook meelopen en genieten van de feestelijke intocht tijdens de puppy-avond. Ze lopen hierbij dezelfde route als de andere deelnemers aan de 5 km.

Omdat het Nederlands elftal op dinsdag 25 juni op het EK Voetbal speelt tegen Oostenrijk houden we dan een rustdag. Dit jaar is de rustdag dus op dinsdag i.p.v. woensdag zoals in andere jaren.

Dit jaar lopen we alweer voor de 18e keer en de organisatie doet zijn best er weer een gezellige editie van te maken. Wij hebben er zin in! Zorg dat u er dit jaar ook weer bij bent en beleef het met ons mee. De start is iedere dag vanaf het schoolplein (bij de scholen Passe-Partout en Het Tangram) aan het Marcel Duchampplein en de 5 kilometer duurt ongeveer 1,5 uur en de 10 km ongeveer 2,5 uur. 

De inschrijfkosten bedragen tijdens de voorinschrijving 6 euro voor zowel de 5 als 10 km, en 4 euro voor de puppy-avond op vrijdag.
Vanaf 22 juni zijn de kosten hoger, en bedraagt de inschrijving voor de 5 of 10 km 8 euro en voor de puppy-avond 5 euro.


Voorbereidingen Avondvierdaagse Nesselande in volle gang

In de week van 24 juni wordt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag de gezellige Avondvierdaagse in Nesselande en omgeving gelopen. Het bestuur is druk met het bepalen van de routes, werven van sponsors en indienen van de vergunningsaanvraag. De organisatie zoekt daarnaast nog een flink aantal helpende handen!

Ken of ben jij iemand die het leuk vindt te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Meld je dan aan als vrijwilliger. Je kunt je bijvoorbeeld inzetten als verkeersregelaar (opleiding wordt verzorgd), EHBO’er, stempelaar, meeloper of medaille-uitreiker op 1 of meerdere avonden. De start is om ca. 18.00 uur en tussen 20.00 en 20.30 uur ben je weer terug bij de finish.

Als vrijwilliger lever je een belangrijke bijdrage. Zo zorg je er als meeloper voor dat de juiste routes worden gelopen, waarbij de stempelpost natuurlijk niet mag worden overgeslagen. Daar stempelen de stempelaars alle stempelkaarten van de deelnemers af zodat de medaille-uitreikers aan het eind van de avondvierdaagse de felbegeerde medaille kunnen uitreiken. En om te zorgen dat alle deelnemers elke avond weer veilig bij de finish aankomen, ben je als EHBO’er onderweg beschikbaar om te helpen om eventuele verwondingen te verzorgen. Waar veel verkeer en veel wandelaars samen van de openbare weg gebruik willen maken, speel je als verkeersregelaar een belangrijke rol om dat in goede banen te leiden.

Sta je inmiddels te popelen om aan de slag te gaan? Geef dan aan wat je wilt doen en op welke dag(en) je beschikbaar bent via een bericht naar info@avond4daagsenesselande.nl.

Samen maken we er weer een grandioze editie van de Avondvierdaagse Nesselande van! Alvast bedankt voor jouw zeer gewaardeerde inzet als vrijwilliger.